Termeni si conditii de utilizare

Condiţii de utilizare ale site-ului atrix.ro

Art. 1. Folosirea, vizitarea şi comandarea produselor de pe site-ul atrix.ro  implică acceptarea termenilor şi condiţiilor ce vor fi detaliate în paragrafele urmatoare.
Atrix SRL  îşi asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum şi orice modificări site-ului atrix.ro , structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori, în acest sens.

Art. 2. Comunicarile electronice, telefonice.
a. Prin accesarea site-ului atrix.ro , folosirea, vizitarea, cumpărarea de produse, comunicarea se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de orice fel de la Atrix SRL

Art. 3. Securitatea şi Confidenţialitatea.
a. Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor oferite de Atrix SRL
b. Atrix SRL  garantează securitatea sistemelor sale informatice, în acest sens, datele personale introduse de dumneavoastră pentru completarea comenzii nu vor intra în posesia unor terţe părţi şi nu vor fi abuziv folosite.

Art. 4. Declinarea responsabilitaţii.
a. Atrix SRL  nu işi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută responsabilă pentru:

  1. Pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor cumpărate prin intermediul site-ului atrix.ro
  2. Problemele de compatibilitate cu produsele achiziţionate de la alte firme;
  3. Nu ne asumăm nici o raspundere în cazul în care produsele achiziţionate de la firma Atrix SRL sunt folosite pe sisteme care nu corespund ca performanţe cu specificaţiile tehnice ale produselor respective;
  4. Descrierea produselor (imagini, specificaţii tehnice, preţ) sau conţinutul site-ului atrix.ro este exact, complet actualizat sau fără erori. Datorită modificărilor caracteristicilor sau a design-ului de către producători (fără o notificare prealabilă), produsele livrate pot diferi în orice mod de imaginile afişate pe site.
  5. În cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost operate greşit în baza de date, firma Atrix SRL are dreptul să anuleze livrarea produsul respectiv şi să anunţe clientul despre eroarea apărută, în cel mai scurt timp, dacă livrarea nu a avut loc, Atrix SRL nu poate fi făcută în nici un fel responsabilă pentru pagubele sau prejudiciile rezultate din neonorarea comenzilor.
  6. Valoarea maximă a obligaţiilor faţă de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare a produselor, se reduce strict la valoarea sumelor încasate de la clientul respectiv.

Art. 5. Litigiile
a. Conflictele apărute între utilizatorii site-ului atrix.ro  şi Atrix SRL  vor fi rezolvate pe cale amiabilă în termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator.
b. În cazul în care litigiul nu este soluţionat pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române.

Art. 6. Drepturile de autor.
a. Conţinutul acestui site (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafică web, scripturi, baze de date şi orice alte date) este proprietatea Atrix SRL  şi este protejat, conform Legii Drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială.
b. Folosirea fără acordul Atrix SRL  a oricăror din elementele enumerate se pedepseşte conform legilor în vigoare.